Χείλη φυσικά πλούσια με μια κίνηση

Χείλη φυσικά πλούσια με μια κίνηση

Αν αναζητάς ένα προϊόν να τονίζει και να αναδεικνύει τα χείλη σου, ενώ παράλληλα προσφέρει εντατική περιποίηση και θρέψη, ή αν απλά είσαι fan του φυσικού, ανεπιτήδευτου look, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο.

Η εταιρεία Santhilea London έχει προσεκτικά δημιουργήσει μια φόρμουλα πρωτοποριακή που έχει ανατρέψει όσα γνωρίζαμε ως τώρα για τα προϊόντα χειλιών.
Ο λόγος για το Colour Perfect Lip Balm!

Τι είναι το Colour Perfect Lip Balm;

To Colour Perfect Lip Balm είναι ένα επαναστατικό προϊόν σε μορφή… κραγιόν.
Περιέχει έλαιο jojoba, βούτυρο καριτέ και κερί μέλισσας για να παρέχει στα χείλη πλούσια και βαθιά ενυδάτωση όλες τις ώρες της ημέρας.
Επιπλέον, όμως, έχει την ικανότητα να αντιδρά με τη χημεία του σώματός σου και τονίζει το δικό σου, φυσικό χρώμα των χειλιών. Κι εκεί ξεκινάει η μαγεία.
Μην αφήσεις το πράσινο χρώμα να σε μπερδέψει! Κατά την εφαρμογή του, το Colour Perfect Lip Balm,  θα σου χαρίσει ένα φυσικό, κολακευτικό αποτέλεσμα με βάση το pH σου. Θα τονίσει και θα αυξήσει, με άλλα λόγια το δικό σου χρώμα.
Ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα που θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πλούσια και υγιή.

To Colour Perfect Lip Balm έχει μεγάλη διάρκεια και δεν μουτζουρώνει, ενώ -αντίθετα από τα συνηθισμένα κραγιόν- φαίνεται ακόμα καλύτερο όσο περνάει η ώρα!

Θέλεις να το δοκιμάσεις κι εσύ; Ανακάλυψέ το στο: SANTHILEA LONDON REAL REBEL COLOUR PERFECT LIP BALM 3,6g – isisters

Share this post