Περιποίηση και φροντίδα σώματος για εγκύους (και όχι μόνο)

Περιποίηση και φροντίδα σώματος για εγκύους (και όχι μόνο)

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σου. Το σώμα σου αλλάζει και χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη φροντίδα και την αγάπη σου.
Γι’ αυτό και εμείς θα θέλαμε να σου μιλήσουμε για μια σειρά από προϊόντα που πιστεύουμε ότι θα γίνουν οι καλύτεροί σου σύμμαχοι.
Από την περίοδο της εγκυμοσύνης, μέχρι τη γέννα και τη μητρότητα -πια.
Έτοιμη;

Πρόληψη των ραγάδων

Οι ορμονικές αλλαγές στην περίοδο της εγκυμοσύνης επηρεάζουν την επιδερμίδα σου, αφήνοντάς τη ξηρή και ερεθισμένη.
Ο φυσικός συνδυασμός ελαίων και βουτύρων που βρίσκει καμιά στο λάδι μασάζ Nourish & Relieve από την Natural Birthing Company λειτουργεί καταπραϋντικά για το δέρμα και το ενυδατώνει, “κλειδώνοντας” την υγρασία και αποτρέποντας τη δημιουργία ραγάδων.

Το λάδι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά την εγκυμοσύνη, αλλά και κατά τη διάρκεια του τοκετού ή μετά από αυτόν με σκοπό να μειώσει τα επίπεδα άγχους, μέσω του χαλαρωτικού μασάζ.

Αντιμετώπιση της αϋπνίας

Αν είσαι έγκυος ή νέα μαμά, η αλήθεια είναι πως ο καλός ύπνος ενδέχεται να μοιάζει πλέον με πολυτέλεια.
Όποιος όμως κι αν είναι ο λόγος που δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, το χαλαρωτικό σπρέι Sleeping Mama έρχεται για να σε βοηθήσει.
Το άρωμα περγαμόντου, λεβάντας και χαμομηλιού θα σε χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς ευκολότερα. Απλά ψέκασε το μαξιλάρι σου και ετοιμάσου για έναν ξεκούραστο, βραδινό ύπνο.

Ανακούφιση μετά τον τοκετό

Η αλήθεια είναι πως ο τοκετός ταλαιπωρεί το σώμα σου και ειδικά την ευαίσθητη περιοχή σου.
Για να ανακουφιστείς από τη δυσφορία ή τον πόνο που σχετίζονται με τα ράμματα, τα σχισίματα, τις αιμορροΐδες, μια τομή ή μία φλεγμονή, δοκίμασε να διαλύσεις σε νερό λίγο από το μεταγεννητικό διάλυμα Pure Bliss και να εφαρμόσεις κρύες κομπρέσες στην ευαίσθητη περιοχή. Η φυσική σύνθεση βαλσαμόχορτου και καλέντουλας θα σε καταπραϋνει άμεσα, ενώ το διάλυμα μπορεί άφοβα να χρησιμοποιηθεί όσες φορές την ημέρα το χρειάζεσαι.

Φροντίδα για το περίνεό σου

Μελέτες έχουν δείξει πως το μασάζ στην περιγεννητική περιοχή μειώνει το ρίσκο σκισίματος ή την ανάγκη επισιοτομής στη διάρκεια του τοκετού.
Τα φυσικά έλαια τριαντάφυλλου και νυχτολούλουδου που υπάρχουν στο Down Below βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, καθώς είναι πλούσια σε ωμέγα έλαια και λιπαρά οξέα.
Ακόμα, τα ωφέλιμα φυτικά συστατικά του Down Below, το καθιστούν ιδανικό για εφαρμογή και σε άλλα ερεθισμένα σημεία του σώματος που χρειάζονται ενυδάτωση και προστασία.

*Τα προϊόντα της Natural Birthing Company έχουν δημιουργηθεί από μαίες και είναι φτιαγμένα από φυσικής προέλευσης συστατικά. Είναι vegan και καθ’ όλα ασφαλή για χρήση στην εγκυμοσύνη.

Δες όλα τα προϊόντα της Natural Birthing Company

Share this post