2 απλά βήματα για ενυδατωμένα χείλη το χειμώνα

2 απλά βήματα για ενυδατωμένα χείλη το χειμώνα

Τα χείλη μας το χειμώνα είναι εκτεθειμένα σε όλες εκείνες τις συνθήκες που ευνοούν το “σκάσιμο” και την ξηρότητα. Όλες οι γυναίκες υποφέρουμε από ξηρά και σκασμένα χείλη τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο. Μοιάζει αναπόφευκτο, αλλά υπάρχουν κάποιοι εύκολοι τρόποι αντιμετώπισης, τους οποίους και θα μοιραστούμε μαζί σας.
Θεωρώντας δεδομένο ότι καταναλώνετε αρκετό νερό, περνάμε στην -ευτυχώς πολύ απλή- ρουτίνα περιποίησης και ενυδάτωσης των χειλιών.

Βήμα πρώτο: Απολέπιση

Σε χείλη καθαρά από μακιγιάζ, εφαρμόζουμε μικρή ποσότητα scrub και τρίβουμε απαλά, με κυκλικές κινήσεις για να αφαιρέσουμε τα νεκρά κύτταρα και να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενυδατικά στοιχεία.
Το scrub μπορούμε να το ετοιμάσουμε πανεύκολα με φυσικά υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα μας, όπως η ζάχαρη (λευκή ή καστανή), το ελαιόλαδο ή το λάδι καρύδας.

Βήμα δεύτερο: Ενυδάτωση

Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην αγορά για την φροντίδα των χειλιών, αλλά το μαγικό Real Rebel Lip Balm είναι πραγματικά το must-have της σεζόν.
Και αυτό γιατί; Η τέλεια διαμορφωμένη του φόρμουλα με έλαιο jojoba, βούτυρο καριτέ και κερί μέλισσας θρέφει τα χείλη και τους προσφέρει όλη την ενυδάτωση που χρειάζονται.

Η μαγεία όμως δε σταματά εκεί. Το Real Rebel Lip Balm είναι σχεδιασμένο για να αναδεικνύει και να τονίζει το φυσικό μας χρώμα στα χείλη. Εφαρμόζουμε, περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα και έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα χείλη μας δεν δείχνουν απλά προστατευμένα και υγιή. Δείχνουν γεμάτα και εντυπωσιακά.
Ναι, ακόμα και το χειμώνα. Ακόμα και χωρίς μακιγιάζ.

Share this post