Τα οργανικά προϊόντα περιποίησης που βασίζονται στην ασιατική φιλοσοφία

Τα οργανικά προϊόντα περιποίησης που βασίζονται στην ασιατική φιλοσοφία

Έχουν σχέση η ασιατική φιλοσοφία και το Feng Shui με την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου σου;
H εταιρεία οργανικών προϊόντων Pure Elements υποστηρίζει πως ναι.
Κι έχουμε κάθε λόγο να το πιστέψουμε.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην πλήρη εναρμόνιση του ανθρώπου με το περιβάλλον – αρμονία, ευεξία και ισορροπία, λοιπόν, είναι το μυστικό για την επιδερμίδα που ονειρευόμαστε.

Η Pure Elements έχει δημιουργήσει μια πλήρη σειρά φυσικών προϊόντων καθημερινής περιποίησης προσώπου που απευθύνονται τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα, κατάλληλων για κάθε τύπο δέρματος -ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα.

Η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών έρχεται να εγγυηθεί το ιδανικό αποτέλεσμα: Βούτυρο mango, καριτέ και cupuacu, έλαιο αβοκάντο και αμυγδάλου, λάδι αργκάν και jojoba καθώς και κερί carnauba, είναι μόνο μερικά από τα υψηλής ποιότητας βιολογικά συστατικά που συνθέτουν τα καλλυντικά της Pure Elements.

Αυτό που κάνει τα προϊόντα της Pure Elements να ξεχωρίζουν, είναι ο εμπλουτισμός τους με ορεία κρύσταλλο, γνωστή και ως χαλαζία.
Ο χαλαζίας χαρίζει ενέργεια και δύναμη όπου και αν τοποθετηθεί, ενώ -όπως ίσως γνωρίζεις, με τη μορφή λειασμένης σφαίρας, χρησιμοποιείται ευρέως στον διαλογισμό.


Η Pure Elements δεν χρησιμοποιεί συνθετικά αρώματα, χρώματα, σιλικόνη, παραφίνες ή άλλα παράγωγα του πετρελαίου κατά την παρασκευή των καλλυντικών της.
Τα προϊόντα της είναι βεβαίως cruelty-free.


Βρες τα προϊόντα Pure Elements με ένα κλικ εδώ.





Share this post