Μεταμόρφωσε την επιδερμίδα σου… οργανικά

Μεταμόρφωσε την επιδερμίδα σου… οργανικά

Αναζητάς προηγμένη οργανική φροντίδα για την επιδερμίδα σου, χωρίς το περιβαλλοντικό αποτύπωμα;
Η Mad Hippie το κάνει πραγματικότητα.

Η πολυβραβευμένη εταιρεία έχει σχεδιάσει για σένα μια μοναδική συλλογή φυσικών, cruelty-free προϊόντων. Χωρίς parabens, πετροχημικά, ζωικά συστατικά, GMO, συνθετικά χρώματα, αρώματα και σιλικόνη.

Όλα τα προϊόντα είναι προσεκτικά μελετημένα και κατασκευασμένα ώστε να παρέχουν στην επιδερμίδα σου φυσικές λύσεις, που θα την αναδείξουν και θα τη μεταμορφώσουν!

Ας τα γνωρίσουμε, λοιπόν, ξεκινώντας από τις ενυδατικές κρέμες.

Η κρέμα ημέρας Mad Hippie, εμπλουτισμένη με πεπτίδια και ενεργά συστατικά, λειαίνει την επιδερμίδα και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.
Η κρέμα νυκτός με τριπλή Βιταμίνη C, αναζωογονεί την επιδερμίδα και την θωρακίζει απέναντι στους επιβαρυντικούς παράγοντες του περιβάλλοντος.
Τέλος, η κρέμα ματιών Mad Hippie με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά, θα γίνει ο σύμμαχός σου κατά των ρυτίδων αλλά και των μαύρων κύκλων!

Για ένα extra βήμα ενυδάτωσης, σου προτείνουμε το βραβευμένο αντιοξειδωτικό έλαιο Mad Hippie με οργανικό έλαιο αργκάν, εκχύλισμα σπόρων κάνναβης και ιπποφαές, που θα τονώσει την επιδερμίδα σου, προστατεύοντάς τη παράλληλα από τη φωτογήρανση.

Η Mad Hippie έχει φροντίσει και για τις επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες, δημιουργώντας μια σειρά από serums που θα λατρέψεις.

Το απολεπιστικό serum της Mad Hippie εφαρμόζεται πριν τον ύπνο και κάνει όλη τη δουλειά για σένα, ενώ εσύ κοιμάσαι.
Το serum με Βιταμίνη Α έχει ήπιες απολεπιστικές ιδιότητες και στοχεύει στην καταπολέμηση των δυσχρωμιών και των ρυτίδων.
Για σύσφιξη και λείανση, επίλεξε το serum με Βιταμίνη C. Θα ενυδατώσει και θα φωτίσει την επιδερμίδα σου όσο κανένα!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα κορυφαία προϊόντα Mad Hippie;
Βρες τα όλα με ένα κλικ εδώ.

Share this post