Πληρωμή – Αποστολή

ΠΛΗΡΩΜΗ
Τρόποι Πληρωμής E-shop:

α)  Πληρωμή μέσω Κάρτας:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.isisters.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της ALPHA BANK και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

β) Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων.
H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ – Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

γ) Η κατάθεση / έμβασμα ισχύει σαν τρόπος πληρωμής για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως αξίας και πραγματοποιείται στον παρακάτω  τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας.

δ) Πληρωμή μέσω PAYPAL:
Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με χρήση διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεται απευθείας στη σελίδα του PayPal. Αν είστε ήδη πελάτης του PayPal, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να επιβεβαιώσετε  την πληρωμή.

ε) Πληρωμή μέσω IRIS:
Δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας online πληρωμών IRIS.(Η συναλλαγή δεν πραγματοποιείται στον ιστότοπό μας αλλά σε ειδικό ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της ALPHA BANK).

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση“. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας:
ALPHA BANK
IBAN: GR5101401460146002002027024
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: DEKAZ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Πανελλαδικά
Η αναμενόμενη ημέρα παράδοσης μιας αποστολής είναι η επόμενη εργάσιμη από την ημέρα αποστολής. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή νησιώτικους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 24 ή 48 ώρες.

Κύπρος
Για τις αποστολές προς Κύπρο η αναμενόμενη ημέρα παράδοσης μίας αποστολής είναι 2 εργάσιμες ημέρες, και 2-4 εργάσιμες για δυσπρόσιτους προορισμούς.

Ευρώπη
Για τις αποστολές προς χώρες της Ευρώπης (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Δανία, Δημοκρατία Τσεχίας, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαδέρα, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Φιλανδία) η αναμενόμενη ημέρα παράδοσης μίας αποστολής είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιήστε τον υπολογισμό ημέρας παράδοσης, από το site της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ: https://www.taxydromiki.com/time-calculator

Έξοδα Αποστολής:
Πανελλαδικά– Για παραγγελίες από 35 € και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 35 ευρώ και έως 2kg είναι:
Για αποστολές εντός νομού: 2,48 ευρώ
Για αποστολές εκτός νομού: 4,02 ευρώ
Επίσης θα υπολογίζονται για  κάθε επιπλέον κιλό άνω των 2kg 0,744 ευρώ για αποστολές εντός νομού και για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 2kg 0,992 ευρώ για αποστολές εκτός νομού.
Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 2,68€ ευρώ σε όλες τις αποστολές αξίας μέχρι τα 35ευρώ. Από τα 35 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν.
Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Κύπρος – Για παραγγελίες προς Κύπρο από 80€  και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 80€ και έως 2kg είναι 16,12 ευρώ
Επίσης θα υπολογίζονται για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 2kg  4,34 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 4,34€ σε όλες τις αποστολές αξίας μέχρι τα 80 ευρώ.
Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και τους δυσπρόσιτους προορισμούς.
Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Για παραγγελίες προς χώρες της Ευρώπης (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Δανία, Δημοκρατία Τσεχίας, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαδέρα, Μάλτα,  Μονακό, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Φιλανδία) η χρέωση διαμορφώνεται ως εξής:
Για αποστολές έως 0,5kg: 30,63 ευρώ
Για αποστολές από 0,51kg, έως 1kg: 40,30 ευρώ
Για αποστολές από 1,01kg, έως 1,5kg: 49,10 ευρώ
Για αποστολές άνω των 1,51kg: 55,80 ευρώ
Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής.
Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.