ΕΞΥΠΝΑ ECO-FRIENDLY ΠΡΟΪΟΝΤΑ!

Η LIFEGRENN είναι μία εταιρεία που προσφέρει έξυπνα & πρωτότυπα προϊόντα, με συνείδηση οικολογική & προσωπικότητα ακαταμάχητη! Το lifestyle αποκτά eco-friendly χαρακτήρα, διατηρώντας ταυτόχρονα την αγάπη του για το design και τη λαμπερή εμφάνιση. Τα προϊόντα είναι άμεσα συνυφασμένα με τη λογική μιας καθημερινότητας που αλλάζει, γίνεται πιο απαιτητική και μας ωθεί να στρέψουμε το βλέμμα μας στο περιβάλλον και την υγεία.
Η ιδέα για τη σύσταση της LifeGreen, γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2010, όταν ο ελληνικός καύσωνας μας έβαλε στην αναζήτηση του καταλληλότερου μπουκαλιού για νερό. Αναζητούσαν το τέλειο ‘παγούρι’, αυτό που θα μπορούσαμε να γεμίζουμε άφοβα ξανά και ξανά, χωρίς να επιβαρύνουμε τον εαυτό μας με τις βλαβερές ουσίες του πλαστικού μπουκαλιού. Έτσι, μετά από μια διεξοδική έρευνα κατέληξαν ότι το μοναδικό μπουκάλι που μπορούμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά, χωρίς να ανησυχούμε για τυχόν τοξικά κατάλοιπα, δεν είναι άλλο απ’το ανοξείδωτο (stainless steel).
Στη συνέχεια, το μεγάλο τους ενδιαφέρον για την υγεία, τους έκανε να προσθέσουν στην γκάμα τυος και τα φίλτρα νερού, έτσι ώστε το καθαρό, φιλτραρισμένο νερό, να είναι προσιτό για όλους. Mετά από διεξοδικές έρευνες, συγκρίσεις & δοκιμές, κατέληξαν στα πλέον οικονομικά & πρακτικά φίλτρα νερού, χωρίς να παραμελήσουν το design & την eco λογική τους. Έτσι, τα έξυπνα μπουκαλάκια με φίλτρο Ecolife, οι στυλάτες κανάτες Dafi, αλλά και τα πρακτικά φίλτρα πάγκου DigiPure, ανήκουν πλέον στη συλλογή της LIFEGREEN & ανυπομονούν να γίνουν κομμάτι και της δικής σας καθημερινότητας.

Filter

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων