Η ιδέα για τα προϊόντα Kefirko γεννήθηκε από την παρατήρηση της προετοιμασίας kefir στο σπίτι. Δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς θα κάναμε με χαρά στην καθημερινότητά μας, λόγω της πολυπλοκότητάς της διαδικασίας. Έτσι σχεδιάστηκε το πρώτο εργαλείο κουζίνας που είναι εύκολο στη χρήση και καθιστά ολόκληρη τη διαδικασία καθαρή και αποτελεσματική.
1ο porject στο Kickstarter
Στο τέλος του 2014, εμφανίστηκε η εταιρεία στο Kickstarter με το Kefirko Kefir Maker για να λάβει υποστήριξη από άτομα που βρίσκουν αυτό το προϊόν χρήσιμο. Τα σχόλια ήταν υπέροχα και οι άνθρωποι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με την εγχώρια προετοιμασία του κεφίρ. Βιώνοντας όλα τα οφέλη που προσφέρει η καθημερινή κατανάλωση προβιοτικών, η ομάδα του Kefirko είχε το κίνητρο να ενθουσιάσει όλο και περισσότερους ανθρώπους με την προετοιμασία τροφίμων που απαιτούν ζύμωση στο σπίτι.
Κατόπιν διετούς δραστηριοποίησης και εφόσον γνωρίζουν περισσότερα για τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση και ολόκληρη την κοινότητα πίσω από αυτό, αναζητούσαν πάντα τρόπους για την προώθηση της ζύμωσης των τροφίμων στην καθημερινή ζωή των ανρθώπων. Έτσι γεννήθηκε μια ιδέα για ένα νέο προϊόν – το Kefirko Cheese Maker.
2ο project στο Kickstarter
Το 2017 επέστρεψαν ξανά στο Kickstarter αναζητώντας υποστήριξη για το Kefirko Cheese Maker. Ένα εργαλείο κουζίνας που διευκολύνει την προετοιμασία τυριού στο σπίτι.
Συμπληρώνοντας τα υπάρχοντα προϊόντα, έχουν επίσης επεκταθεί και σε καλλυντικά σαπούνια με κεφίρ. Ακολουθώντας την πορεία των προβιοτικών και την ενσωμάτωση των ζυμωμένων τροφίμων στην καθημερινή ζωή, ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει για την Kefirko…

Filter

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων