Η Mad Hippie έχει ως κεντρική ιδέα η περιποίηση της επιδερμίδας μας να είναι όσο πιο αποτελεσματική γίνεται με τα φυσικά συστατικά που μας παρέχει η φύση!
Τα Parabens, τα συνθετικά αρώματα, τα τεχνητά χρώματα, τα πετροχημικά, τα PEG, τα SLS και άλλα χημικά πρόσθετα δεν έχουν θέση στα προϊόντα Mad Hippie.
Τιμούμε τους πελάτες μας και αναγνωρίζουμε την ανάγκη τους για αποτελεσματικά, ασφαλή και αναγνωρισμένα προϊόντα.
Οι πελάτες μας το έχουν αποδεχτεί αυτό και μας το έχουν δείξει με την αγάπη τους και την προτίμησή τους και μας έχουν αναδείξει μία από τις κορυφαίες εταιρείες φυσικών καλλυντικών στην Αμερική!
Η Mad Hippie σέβεται το περιβάλλον και τον πλανήτη και προσπαθεί έμπρακτα να μειώσει κάθε αρνητική επίδραση των καλλυντικών της στο περιβάλλον!
Προτιμά τη χρήση βιοσυσσωρευτικών συσκευασιών από ζαχαροκάλαμου για τα καλλυντικά μας, την εκτύπωση με μελάνια σόγιας σε πιστοποιημένο χαρτί FSC, τη λειτουργία της εγκατάστασής μας στο Portland με εναλλακτική ενέργεια και την αποταμίευση $ 1 για κάθε πώληση μέσω διαδικτύου!
Δοκιμάστε τα φυσικά προϊόντα φροντίδας Mad Hippie και θα αισθανθείτε καλά γνωρίζοντας ότι επιλέγεται ό,τι καλύτερο τόσο για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας σας, όσο και για το περιβάλλον!

Filter

Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων