Ο Ντομένικο Γκανασίνι είχε το βασικό ταλέντο του χημικού βιολόγου: αυτό που γεννήθηκε για να γίνει επιστήμονας καθώς γεννήθηκε ως ενστικτώδης βιοχημικός, ερωτευμένος από την έρευνα και ως λαμπρός ειδικός στα βιοχημικά φαινόμενα. βιοχημική έρευνα είχε συνοδεύσει τον καθηγητή Domenico Ganassini σε μελέτες και έρευνες από την εφηβεία του. Σημαντική επιτυχία όπως η σύνθεση της νιασίνης, γνωστή ως βιταμίνη PP (Pellagra Preventing), σηματοδοτεί την καριέρα του.
Αυτό το μόριο, λόγω της ανεπάρκειάς του σε επίπεδο δέρματος μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση της Pellagra (από την οποία το όνομα Pellagra Preventing), έχει μια πρωταρχική και θεμελιώδη προστατευτική δράση στο δέρμα.
Η τεράστια γνώση του είναι ο λόγος της καταγωγής του Istituto Ganassini, με σαφή πρόθεση να φέρει επανάσταση στον τομέα και τις μεθόδους της Έρευνας, με ποιότητα και μεράκι.
ΣΗΜΕΡΑ – Το RILASTIL ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Η συνεχής έρευνα και η καινοτομία, το άνοιγμα νέων διεθνών αγορών και η διαμόρφωση προϊόντων υψηλής απόδοσης αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξη της Εταιρείας. Για να διατηρήσει μια σύγχρονη και ανταγωνιστική γκάμα, η εταιρεία επενδύει ετησίως ένα μεγάλο μέρος των περιουσιακών της στοιχείων στη δραστηριότητα Έρευνας και Ανάπτυξης. Η εξέλιξη της εταιρείας είναι σε πλήρη αρμονία με κάθε καταναλωτή σήμερα, περισσότερο από ποτέ γνωρίζοντας τι θέλει: ασφάλεια, ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Το Istituto Ganassini είναι μια ιστορία επιτυχίας και αριστείας που θα συνεχιστεί με τα χρόνια.

Filter

Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων