Η Bugalugs είναι μια νέα μάρκα στο Ηνωμένο Βασίλειο που γεννήθηκε λόγω της αγάπης για τους τετράποδους φίλους. Με μια σειρά προϊόντων όπως σαμπουάν, βάλσαμο για τη μύτη και τα πόδια και σπρέι για να ξεμπερδεύει τα μαλλιά, υπάρχει κάτι για κάθε τετράποδο φίλο.
Κατασκευασμένα στο δικό τους εργοστάσιο με πιστοποίηση GMP, η Lakeland Cosmetics φιλοξενεί πάνω από 8 μάρκες από βαφές μαλλιών μέχρι προσωπική υγιεινή και περιποίηση σκύλων.
Δραστηριοποιούνται με επιτυχία σε περισσότερες από 90 χώρες με μερικούς από τους μεγαλύτερους πελάτες τους στο Ηνωμένο Βασίλειο να είναι ονόματα όπως Superdrug, B & M, Boots, Boohoo και ASOS.
Από την κυκλοφορία του, το φθινόπωρο του 2020, το Bugalugs έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σαμπουάν για σκύλους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο – με πωλήσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τους ανταγωνιστές του. Με τη μοναδική του φόρμουλα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Bugalugs είναι αυτή τη στιγμή η ταχύτερα αναπυτσσόμενη σειρά περιποίησης σκύλων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Filter

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος