Περιποίηση επιδερμίδας: Επαναπροσδιορίζοντας την πολυτέλεια

Περιποίηση επιδερμίδας: Επαναπροσδιορίζοντας την πολυτέλεια

Τι σημαίνει για σένα πολυτέλεια στην περιποίηση της επιδερμίδας σου;

Μπορεί να σημαίνει προϊόντα που κοστίζουν λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί να σημαίνει περίτεχνες συσκευασίες. Ή ακόμα, μπορεί να σημαίνει δυσεύρετες συλλογές και περιορισμένες εκδόσεις.

Ενίοτε όμως, πολυτέλεια μπορεί να σημαίνει προϊόντα που μοιάζουν σα να φτιάχτηκαν αποκλειστικά για σένα. Που αλλάζουν για καλό την επιδερμίδα σου και φέρνουν στο προσκήνιο τον καλύτερό σου εαυτό. Πρόκειται για ένα άλλο είδος πολυτέλειας.

Αυτήν ακριβώς την πολυτέλεια έχει μετατρέψει η MADARA σε φιλοσοφία της.
Την πολυτέλεια των αγνών, καθαρών, πολύτιμων φυσικών συστατικών, που έχουν υποστεί μόνο όσες παρεμβάσεις χρειάζεται ώστε να απελευθερώσουν όλη τους τη δυναμική.

Τα προϊόντα MADARA, είναι εμπνευσμένα από τα άγρια βορειοευρωπαϊκά δάση, την γόνιμη γη και τις παγωμένες θάλασσες του Βορρά. Και έρχονται να αποδείξουν κάτι που πάνω-κάτω ήδη γνωρίζουμε: Ότι η φύση μπορεί να μας παρέχει όσα πραγματικά χρειαζόμαστε.

Συντίθενται από φυσικά συστατικά που συναντώνται στην Βόρεια Ευρώπη και που χρησιμοποιούνταν για αιώνες. Δεν περιέχουν parabens και βλαβερές χημικές προσθήκες, ενώ  σέβονται το περιβάλλον σε κάθε στάδιο της παραγωγής τους.

Ένα είναι το σίγουρο. Τα προϊόντα της MADARA θα σε βοηθήσουν να λάμψεις… από μέσα.

Σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο ISisters.

Share this post